Ο Ανδρέας Τάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, «ναυαγώντας» έτσι η μεταγραφή του παίκτη στον Ατρόμητο. Πλέον οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, «μοντάροντας» την ομάδα για τα παιχνίδια του Europa League.

Πλέον, είναι ερωτηματικό εάν η ομάδα του Περιστερίου θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Σίγουρα, ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Θυμίζουμε πως οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν και για τον Σουμπίνιο, ο οποίος όμως επέλεξε να συνεχίσει στο Αζερμπαϊτζάν.

Αυτό που γίνεται γνωστό από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων είναι πως ο Παράσχος δεν βιάζεται και δεν «καίγεται» για έναν παίκτη που θα παίζει πίσω από το φορ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν δεν υπάρξει κάποια ευκαιρία… τύπου Τάτου, να κινηθεί για την απόκτησή του.

Έτσι, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο Ατρόμητος έκλεισε τις μεταγραφές του, αφού ενδεχομένως να υπάρξει και κίνηση για δεξί μπακ, αφού, τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβρη υπάρχει ο νεαρός Παπουτσογιαννόπουλος (ο Αρκούδας είναι τιμωρημένος).

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube