Απέφυγε τις ακόμη πιο μεγάλες περιπέτειες ο Τζα Μοράντ μετά την ανώριμη και επικίνδυνη ενέργειά του να βγάλει ένα περίστροφο καθώς ράπαρε με φίλους του σε κλαμπ, την ώρα που έκανε live στο Instagram.

Η αστυνομία του Κολοράντο διερεύνησε την υπόθεση και όπως ανακοίνωσε δεν θα ασκήσει δίωξη ούτε θα απαγγείλλει κατηγορίες στον σούπερ σταρ των Γκρίζλις. Έκρινε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία, αλλά και πως δεν τέθηκε σε κίνδυνο κάποιος πολίτης, ούτε υπήρξε κάποια σχετική καταγγελία στις αρχές.

Πάντως ο All Star άσος του Μέμφις παραμένει εκτός ομάδας και έχει ζητήσει βοήθεια από επαγγελματίες, προκειμένου να σταματήσει τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μια καριέρα που προδιαγράφεται πολύ λαμπρή.

Aν αποδειχτεί πως ο Μοράντ έφερε όπλο πάνω του σε εγκαταστάσεις ή το αεροπλάνο της ομάδας, αυτόματα ο γκαρντ των Γκρίζλις θα τιμωρηθεί με 50 αγωνιστικές μακριά από τα παρκέ! Για την ώρα, παραμένει πάντως άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει.

Ο Μοράντ έχει φέτος 27,1 πόντους, 8,2 ασίστ και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το Μέμφις είναι στη δεύτερη θέση της Δύσης με 38-25 κι ενώ απομένουν άλλα 18 ματς για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube