Την πεποίθησή του πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να… πατήσει στη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Conference League εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και από το Euro του 2004.

«Ελπίζω να έχει μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο από την επιτυχία της Εθνικής στο Euro 2024», είπε αρχικά μιλώντας σε γερμανικό Μέσο ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα: «Τα τελευταία χρόνια, η ατμόσφαιρα στην Εθνική έχει βελτιωθεί. Ελπίζω πως αυτή η άνοδος θα βελτιωθεί».

Όσο για το αν θα αναλάμβανε κάποια στιγμή τη «γαλανόλευκη»: «Αυτή την στιγμή προτιμώ καθημερινή επαφή με την ομάδα μου. Πιστεύω πως αυτό θα είναι ευεργετικό και για την ανάπτυξή μου ως προπονητής. Οφείλω πολλά στην Εθνική ομάδα και ελπίζω κάποια στιγμή να την υπηρετήσω ως προπονητής».

Υπενθυμίζεται πως ο Τραϊανός Δέλλας αποτέλεσε τον πρεσβευτή του τελικού του Conference League, όντας αυτός που μπήκε με το τρόπαιο στα χέρια στο χορτάρι της OPAP Arena πριν και μετά τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube