το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη επί του Ατρόμητου στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής των «κυανολεύκων» τόνισε ότι έχει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο υπάρχει παράβαση, όπως την υπέδειξε ο ρέφερι Βάτσιος, προσθέτοντας ότι τα δύο επόμενα γκολ ήταν δώρα της άμυνας της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας:

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι άρχοντες του ποδοσφαίρου επιτέλους εδέησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το σκορ δε μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε πολλά πράγματα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνά μας σήμερα. Ειδικά το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν δώρα της άμυνάς μας στον αντίπαλο.

Πριν από αυτό όμως ο ΠΑΣ είχε μπει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με ένα εύκολο πέναλτι για το οποίο έχω αμφιβολία. Αναγκαστήκαμε να πιέσουμε αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που έκανε γκολ τις ευκαιρίες του.

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που θέλουμε. Δύσκολη αρχή αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο αμυντικό μας παιχνίδι για να μπορούμε να έχουμε τύχη, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια»,

Για το αν το πέναλτι αποσυντόνισε την ομάδα του: «Δεν ισχύει αυτό. Μετά το γκολ βγήκαμε μπροστά και απειλήσαμε».

Για το αν έλειψε από τον Ατρόμητο ο Φυτανίδης: «Ο Φυτανίδης ήταν τραυματίας. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε τραυματίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube