Με τέτοια έδρα όπως αυτή του Athens Metro Mall και την «κερκίδα» του bwinΣΠΟΡFM 94,6, η Εθνική μας θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον Όμιλο!

Μετά την επιτυχία του 1ου live δίνουμε όλοι ραντεβού την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00, μια ημέρα πριν τον τελευταίο αγώνα στη φάση των Ομίλων με την Εσθονία.

To Live θα παρουσιάσουν οι Βάιος Τσούτσικας και Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ειδικά διαμορφωμένο studio στο επίπεδο μηδέν του Athens Metro Mall.

Σας περιμένουμε για να σχολιάσουμε όλα όσα αφορούν την Εθνική μας ομάδα αλλά και τη διοργάνωση αλλά και για να παίξουμε διαδραστικά μπασκετικά και όχι μόνο παιχνίδια.

Τρίποντο και... καλάθι στα δώρα!

Όσοι παρευρεθούν στο Athens Metro Mall  θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα…«ζέσταμα» αφού θα μπορέσουν να απολαύσουν διαδραστικά παιχνίδια με μπασκέτες, που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να αποδείξουν τις ικανότητές τους στα «σουτ»!

Save the dates των Live εκπομπών του bwinΣΠΟΡ FM 94.6!

Τετάρτη 07/09 (18:00 – 20:00)

Σάββατο 10/09 (12:00 – 14:00)

Σάββατο 17/09 (12:00 – 14:00)

Συνδυάστε την Ευρωμπάσκετ ατμόσφαιρα με όλες τις Back to school προσφορές.

Το Athens Metro Mall πριν χτυπήσει το... κουδούνι, γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία, παράλληλα με το EUROBASKET 2022 προσφέροντας αξέχαστη διασκέδαση και ένα υπέροχο δώρο! Από την 1/9 έως και τις 30/9, με αγορές 20€ και άνω από τα 95 επώνυμα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, μπαίνετε σε καθημερινές κληρώσεις* για μοναδικά αθλητικά δώρα!

- Ο διαγωνιζόμενος* με το υψηλότερο σκορ της ημέρας θα κερδίζει μια μπάλα μπάσκετ.

- Ο νικητής** θα ανακοινώνεται την επόμενη ημέρα του διαγωνισμού.

Μία επίσκεψη στο Athens Metro Mall αρκεί για να ανακαλύψετε τα καλύτερα σχολικά είδη και να επιστρέψετε στην τάξη πλήρως εξοπλισμένοι! Για όλο τον Σεπτέμβριο, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε οι MVP των Back to School αγορών. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε το εορταστικό κλίμα του EUROBASKET, αφού και φέτος όλα τα... «βήματα» οδηγούν στο παρκέ του Athens Metro Mall!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube