Η απανθρακωμένη σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε από πυροσβέστες μέσα σε κτίριο επαγγελματικής χρήσης, στο Πάτημα Χαλανδρίου. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η γυναίκα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το κτίριο της επιχείρησης που κάηκε, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα 60-62 ετών, αλλοδαπή, η οποία διέμενε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο. Η πυροσβεστική άρχισε να ψάχνει καθώς αν και δεν είχε δηλωθεί επίσημα η εξαφάνισή της, υπήρχε αναφορά στον δήμαρχο ότι αγνοείτο. Έτσι, δόθηκε η πληροφορία από τη δημοτική αρχή, η οποία αρχικά δεν επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ωστόσο, νεότερη άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, καθώς η πυροσβεστική κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε στο κτίριο εντόπισε τη σορό. Πιθανολογείται πως η γυναίκα εγκλωβίστηκε, όταν νωρίτερα το μέτωπο της φωτιάς είχε κυκλώσει την περιοχή και δεν μπόρεσε να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μιχάλη Τεζάρη, η σορός εντοπίστηκε σε επιχείρηση ανθοστολισμών στην οδό Αναπαύσεως και Στρατονίκης στο Πάτημα Χαλανδρίου. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα -το οποίο είχε επισκεφτεί και νωρίς το μεσημέρι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ- όπου το κτίριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με την οροφή του να έχει καταρρεύσει. Κατά πάσα πιθανότητα το θερμικό φορτίο γκρέμισε τη μεταλλική σκεπή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεκρός 23χρονος σμηνίτης που υπηρετούσε στη Σκοτίνα

Δέκα προσαγωγές στη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό στη Φυλή: Βρέθηκαν όπλα και λίρες

Σύλληψη 55χρονου στα Χανιά, που χτύπησε σύζυγο, παιδιά και έβαλε φωτιά στα πράγματα τους

Λιβανέζος αξιωματούχος προειδοποιεί με «σκηνές αποκάλυψης» σε περίπτωση ισραηλινής εισβολής

Το Υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Βρετανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τον Λίβανο «όσο είναι ακόμα εφικτό»

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη γνωστός δικηγόρος που επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά σε κρατούμενους

«Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ σε 155.000 επιχειρήσεις που οφείλουν να στέλνουν τα δεδομένα τους στο myDATA

Σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Άγνωστα τα κίνητρα

Τουρίστρια στη Νάπολη βρήκε τραγικό θάνατο – Της έπεσε άγαλμα στο κεφάλι

Τους «έκαψε»… η ανάρτηση- Νέο περιστατικό με αποβολή δυο μαθητών σε Γυμνάσιο της Πάτρας