Το παρών έδωσαν πολλά από τα μέλη αλλά και πολλοί φίλοι της λαοφιλούς ομάδας.

Επίσημη καλεσμένη ήταν η Karen Gill, πρόεδρος του Liverpool FC Supporters' Committee, ενός φορέα που εκπροσωπεί τους οπαδούς της Liverpool ανά την υφήλιο. Εκτός αυτού η Karen Gill είναι και εγγονή του θρυλικού προπονητή της Liverpool Bill Shankly, του ανθρώπου που αναγέννησε την ομάδα και την έφτασε στην κορυφή.

Ξεκινώντας η συνέλευση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μέλους και φίλου Λευτέρη Κωνσταντινίδη, κατοίκου του Λίβερπουλ που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και που τόσα χρόνια είχε βοηθήσει πολύ το σύνδεσμο και τα μέλη που πήγαιναν στο Anfield.

Μετά το σύντομο απολογισμό της χρονιάς για το σύνδεσμο από τον πρόεδρο Στράτο Σάκκια το λόγο πήρε η κ. Gill η οποία μετά τον χαιρετισμό της εξήγησε το ρόλο και τις δραστηριότητες του Liverpool FC Supporters' Committee. Δέχτηκε τα όποια παράπονα προς την ομάδα από τα μέλη με την διαβεβαίωση να φτάσουν στην Αγγλία. Βέβαια μονοπώλησαν οι ερωτήσεις εκ μέρους των μελών για τον θρυλικό παππού της Bill Shankly, κάτι που ήταν και λογικό.

Από τα θέματα που συζητήθηκαν τα πιο σημαντικά ήταν οι εκδρομές στη Βουλγαρία τον Νοέμβριο για τον αγώνα κόντρα στη Ludogorets για το Champions League καθώς και στο Anfield για τους αγώνες του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύφθυνε το μέλος του συνδέσμου και δημοτικός σύμβουλος Θεσ/νίκης Νίκος Ζειμπέκης.
Το ραντεβού δόθηκε από όλους για έναν άλλον θεσμό που κρατάει χρόνια, τον χορό του συνδέσμου κάπου κοντά στα Χριστούγεννα.

Μετά τη συνέλευση η κ.Gill ξεναγήθηκε στους χώρους του συνδέσμου στη Σταυρούπολη και ενθουσιάστηκε από την διακόσμηση.

φωτο1: Ο πρόεδρος Στράτος Σάκκιας (δεξία) και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Τάσος Θάνογλου στο πάνελ με την Karen Gill

φωτο2: Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του συνδέσμου Ν. Ζειμπέκης στέλνει τον δικό του χαιρετισμό.

φώτο 3: Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν γεμάτη από κόσμο.

φωτο 4: Ο ταμείας του συνδέσμου με την κα. Karen Gill στα γραφεία του supporters club

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube