Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν μπαίνει πλέον ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να κάνει το restart με ανανεωμένο και άκρως ελπιδοφόρο ρόστερ.

Οι «πράσινοι» μετά την κατάκτηση του League Cup την περασμένη χρονιά, έχουν θέσει υψηλότερους στόχους με τον Θοδωρή Βουλκίδη, στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, να τονίζει τη σημασία που έχει η ομοιογένεια και η χημεία.

Ο διεθνής κεντρικός του «τριφυλλιού» στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού Α.Ο. μίλησε στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικές είναι οι προπονήσεις για μια ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι οι νίκες είναι αυτές που φέρνουν τίτλους, οι οποίοι ευχήθηκε να... βαφτούν στα «πράσινα».

@sporfm946 ?? ???? ?????????????? ?????? ???????????? ?????? ???? ???????????????????????? ?????????? ???????? ?????????????? ?????? ???????????? ?? Για τους στόχους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επιτευχθούν μίλησε ο κεντρικός του «τριφυλλιού», Θοδωρής Βουλκίδης στο sport-fm και τον Γιώργο Ζαχαρίου. #panathinaikos #sporfm ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου:

Για την περσινή σεζόν: «Δεν ήτανε πολύ καλή η περσινή χρονιά, τουλάχιστον προσωπικά για μένα. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι ατομικά είχαμε κάποιες καλές μέρες, στο τέλος όμως χάσαμε το πρωτάθλημα που ήτανε κύριος στόχος, χάσαμε το κύπελλο… Νομίζω ότι φέτος πρέπει να φτιάξουμε γερές βάσεις για όταν έρθει η ώρα να είμαστε δυνατοί και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τίτλους που πρέπει»

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι εύκολο, απλά το μόνο που πρέπει να μάθουμε είναι ότι στο βόλεϊ υπάρχουνε 15 παίκτες και προπονητής. Πρέπει να γίνουμε ένα, να παίζει ο ένας για τον άλλον, κανένας δεν πρέπει να το βλέπει ατομικά, γιατί όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί πανηγυρίζουμε, όλοι μαζί παίρνουμε τους τίτλους. Κανένας δεν είναι μόνος του, ατομικά δεν μπορεί να κερδίσει κανένας. Δυστυχώς είναι ένα πολύ ομαδικό άθλημα που χρειάζεται να παίζει ο ένας για τον άλλον και χρειάζεται πολλή χημεία. Πρέπει να το χτίσουμε μέσα από τις προπονήσεις καθημερινά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο Παναθηναϊκός κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος ο δικός μου είναι να πάρουμε οποιοδήποτε παιχνίδι, θα πω, γιατί τα παιχνίδια φέρνουν τους τίτλους, δηλαδή, οποιοδήποτε παιχνίδι παίζουμε, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι που θα παίξουμε και μετά στο τέλος, μακάρι να πάρουμε όλους τους τίτλους»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube