Σάλος επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ενώ παρουσιαζόταν κοντά στην Παρτίζαν, κοινοποίησε μέσω Instagram ότι δεν θα παίξει στη Σερβία όπως θα ήθελε, καθώς, μετά από όσα έχουν συμβεί, το καλύτερο θεωρεί πως για τον ίδιο και την οικογένειά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα!

O Mαυροβούνιος, μάλιστα, έκανε λόγω για απειλές προς το πρόσωπό του ώστε να μην πάει στους «ασπρόμαυρους», χωρίς να ξεκαθαρίζει από που προέρχονταν αυτές, αν και τόνισε πως δεν ήταν από ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ντούσκο Βουγίοσεβιτς, πρώην προπονητής της Παρτίζαν για 15 χρόνια σε 4 διαφορετικές θητείες, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την υπόθεση Μίροτιτς, παίρνοντας το μέρος της πρώην ομάδας του και τονίζοντας πως η στάση του έμπειρου φόργουορντ δεν ήταν σωστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι είπε αυτός που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα τότε είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου (ειρωνικά). Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με πίστη. Βοήθησε την περιοχή με πολλούς τρόπους. Άρχισε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρτιζάν, πιθανότατα μη γνωρίζοντας ποια ήταν η κατάσταση εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube