Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ που αναμένονται στο ΝΒΑ είναι αυτό του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο σπουδαίος γκαρντ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Μπλέιζερς μετά από 11 χρόνια, ζητώντας από την ομάδα του Πόρτλαντ να γίνει ανταλλαγή στους Χιτ.

Παρόλα αυτά, ο πάντοτε έγκυρος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ανέφερε πως η ομάδα της Φλόριντα δεν είναι το φαβορί για την απόκτησή του «Dame Dolla», αφού οι Μπλέιζερς θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό deal ανεξαρτήτως των επιθυμιών του παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το front office των Blazers, η διοίκησή τους, κατέστησε σαφές στις ομάδες που τηλεφώνησαν χθες για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ ότι είναι ανοιχτοί για προτάσεις από όλες τις ομάδες του ΝΒΑ. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ θέλει να παίξει στους Μαϊάμι Χιτ, το είπε στους Μπλέιζερς. Αλλά δεν έχει ρήτρα απαγόρευσης ανταλλαγής με τον τρόπο που είχε ο Μπράντλεϊ Μπιλ. Δεν μπορεί να ελέγξει πού θα πάει μετά.

Στο Πόρτλαντ, θα βγουν στην αγορά και θα προσπαθήσουν να βρουν την καλύτερη συμφωνία που μπορούν – συνδυασμό νεαρών παικτών, ντραφτ, ελάφρυνση salary cap – όλα τα πράγματα που θέλεις όταν ένα αστέρι του Ντέιμιαν Λίλαρντ ζητά να φύγει. Επομένως, νομίζω ότι αυτή δεν θα είναι μια γρήγορη διαδικασία και το Μαϊάμι δεν έχει κανένα πλεονέκτημα στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Λίλαρντ»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube