Από τους πρωταγωνιστές της επικράτησης της Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου με 17-16 στα πέναλτι, για την δεύτερη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Με τον περιφερειακό της Νόβι Μπέογκραντ, που πέτυχε τέσσερα τέρματα, να στέκεται μετά το παιχνίδι στο 2x2 της Εθνικής μας και παράλληλα να επισημαίνει τι χρήζει διόρθωσης…

«Κάναμε μεγάλο λάθος στην τελευταία φάση όταν πήραμε την ποινή έπρεπε πολύ γρήγορα να πούμε στους παίκτες ότι δεν είχε χρόνο. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος για το επίπεδο μας. Από εκεί και πέρα, είμαστε ψύχραιμοι, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Βλαχόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Γενικά θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλοί σουτέρ, προπονούμαστε σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πολύ καλό τερματοφύλακα και θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας σε αυτή την διαδικασία. Πρέπει να είμαστε λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι στην άμυνα, τον εμπιστευόμαστε πολύ και για αυτό αφήνουμε μερικά κοντινά σουτ. Πρέπει να βάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια, να είμαστε πιο κινητικοί. Δεν μπορούμε να πάμε τα παιχνίδια σε τόσο υψηλά σκορ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube