Μπορεί επί του παρόντος να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον Αχίλλειο τένοντα, ωστόσο πριν λίγο καιρό ο Άξελ Βίτσελ χρειάστηκε να αναρρώσει από κάτι σοβαρότερο…

Τον κορωνοϊό, ο οποίος «χτύπησε» τόσο τον Βέλγο μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όσο και τα μέλη της οικογένειάς του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του!

«Μετά την επέμβαση που έκανα, προσβλήθηκα από τον κορωνοϊό, όταν πήγα στο σπίτι μου στο Βέλγιο. Η μητέρα μου ήταν η πρώτη που αρρώστησε. Μετά εγώ, ενώ ακολούθησαν η έγκυος σύζυγός μου και τα στο τέλος τα παιδιά», ήταν τα λόγια του Βίτσελ στην εφημερίδα «Ruhr Nachrichten».

Παρότι η γυναίκα και τα παιδιά του 32χρονου άσου παρέμειναν ασυμπτωματικά, εκείνος είχε πυρετό και αισθανόταν υποτονικός. Η μητέρα του, δε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί!

«Ήταν στενάχωρο να βλέπεις τις άμεσες συνέπειες που μπορεί να έχει σε κάποιον η μόλυνση από κορωνοϊό», πρόσθεσε ο Βίτσελ, ενώ και η μητέρα του πλέον αισθάνεται καλύτερα.

Η σεζόν για εκείνον τελείωσε πρόωρα λόγω του τραυματισμού στον Αχιλλειο, αλλά μετά την επάνοδό του θέλει να παίξει «για άλλα δύο ή τρία χρόνια», όπως δήλωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube