Πολύ κοντά στον νέο της τεχνικό βρίσκεται η Βιλερμπάν!

Ο γαλλικός σύλλογος, που προ ολίγων ημερών απέλυσε τον Τι Τζέι Πάρκερ, είχε ως προτεραιότητα τον Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος όμως αρνήθηκε την πρόταση της. Κάπως έτσι, φαίνεται πως κατέληξε στον Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του BasketNews βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία!

Ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, κάτι που φαίνεται πως θα συνεχίσει να ισχύει παρά το διαφαινόμενο deal του με τη Βιλερμπάν. Παρόλα αυτά, το BasketNews τονίζει πως οι «ατζούρι» εξερευνούν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν αποφασίσει να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Ποτσέκο.

Ο... έντονος Ιταλός τεχνικός διαθέτει εμπειρία στην Euroleague, έχοντας υπηρετήσει ως βοηθός προπονητή υπό τον Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο κατά τη σεζόν 2021-22. Αφού αποχώρησε, ανέλαβε τον ρόλο του προπονητή της ιταλικής εθνικής ομάδας. Υπό τις οδηγίες του, η Ιταλία έφτασε στους προημιτελικούς τόσο του Ευρωμπάσκετ 2022 όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Θυμίζουμε πως η Βιλερμπάν έχει ξεκινήσει πολύ αρνητικά τη σεζόν, καθώς μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα ματς της Ευρωλίγκας, αλλά και 3 ήττες σε 8 ματς του γαλλικού πρωταθλήματος. Όλα αυτά, έφεραν την απομάκρυνση του Τι Τζέι Πάρκερ, και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube