Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Λούκα Βιλντόσα αυτό το καλοκαίρι, αλλά εκείνος στο τέλος επέλεξε τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αποκάλυψε ο Αργεντινό γκαρντ δέχθηκε κρούση από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που έπαιξε στους Μπακς και ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Στο μεταξύ, ο 27χρονος έχει δηλωθεί από τον Ερυθρό Αστέρα και στην Ευρωλίγκα, όπου θα αγωνίζεται με το νούμερο «1» στη φανέλα.

«Θα ήθελα να παίξω κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά δεν θα γίνει αυτό. Υπάρχει μία διαφωνία ανάμεσα στους μάνατζερ και τους δικηγόρους, η οποία θα λυθεί. Θα παίξω την Παρασκευή (21/10)», δήλωσε αρχικά ο Λούκα Βιλντόσα στην «baskonia.elcorreo.com».

Αναφορικά με τις προτάσεις που είχε αυτό το καλοκαίρι: «Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Η ΤΣΣΚΑ μου έκανε, αλλά λόγω της κατάστασης τα συμβόλαιά της είναι προσωρινά. Επίσης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδιαφέρθηκε, αλλά επέλεξα να πάω στον Ερυθρό Αστέρα. Το Βελιγράδι είναι όμορφο και ο τρόπος παιχνιδιού είναι αυτός με της Μπασκόνια. Μπορεί να μην έχει τους παίκτες-ονόματα, αλλά δεν με ενδιαφέρει, ήθελα να παίξω» και στη συνέχεια μίλησε για τη θητεία του στο ΝΒΑ και τους Μπακς:

«Έπαιξα στο ΝΒΑ και δεν έχουν πολλοί αυτή την ευκαιρία. Μπορεί φέτος να μην ήταν η καλύτερή μου χρονιά, αλλά απόλαυσα την παρουσία μου εκεί, καθώς έπαιξα μαζί με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλους σταρ που δεν τους συναντάς συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube