Την άποψη ότι η Αργεντινή κατέβηκε χωρίς ουσιαστική προετοιμασία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Πορτογαλία αντιμετωπίζει προβλήματα απέναντι στις κλειστές άμυνες εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο


«Δύο πράγματα περίμενα στα χθεσινά ματς: Πώς θα αντιδράσει η Γαλλία αν βρεθεί πίσω στο σκορ και το άλλο ήταν ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη και πώς θα αντιδράσει η άλλη όταν βρεθεί πίσω. Και τα δύο συνέβησαν.

Το βραδινό ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, και πριν και όπως εξελίχθηκε. Η Γαλλία, από την πλευρά της, ήταν πιο ζωντανή από την αρχή του αγώνα και έγινε εντονότερο αυτό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Εμπαπέ μας έδειξε ότι σε ανοιχτό γήπεδο δεν παίζεται. Το θέμα είναι τι κάνει σε οργανωμένη άμυνα. Το δεύτερο γκολ έδωσε απαντήσεις πως μπορεί να εξελιχθεί σε μικρούς χώρους.

Η Πορτογαλία έδειξε σε όλο το Μουντιάλ πως δεν είναι ακόμα σε υψηλό επίπεδο, όπως και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και έχει προβλήματα απέναντι σε κλειστές ομάδες.

Όσον αφορά την Αργεντινή, παίζει ρόλο η προετοιμασία, ο τρόπος που θα κατεβάσεις την ομάδα, και αυτά δεν φάνηκαν καθόλου κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη διοργάνωση
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube