Στον αέρα της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας φιλοξενήθηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, συνομιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης της εφημερίδας «Άποψη» αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στις δύο τεχνολογίες που ακόμη δεν έχουν προστεθεί στο VAR, (ημιαυτόματο οφσάιντ και goal-line technology), αλλά και στον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά.

«Το μόνο που πρέπει να βελτιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το θέμα της αξιοπιστίας. Ήταν σημαντικό βήμα ο νέος αρχιδιαιτητής, έφερε διαιτητή που ήταν στον πρόσφατο τελικό Champions League στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ανέβηκε στην εκτίμησή μου. Δεν είναι δυνατόν να μη βελτιώνεται όμως το VAR. Αρκούσε μία τροπολογία Βρούτση, αλλά δείχνει φοβικός, κακώς κατά τη γνώμη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στους Έλληνες διαιτητές, τονίζοντας πως «είναι καλοί διαιτητές. Όταν ο Έλληνας διαιτητής καταλάβει ότι θα κριθεί δίκαια και δεν κινδυνεύει με κάθε λάθος σφύριγμα, τότε μπορεί να φτάσει μέχρι το Μουντιάλ. Δεν γίνεται να κινδυνεύουν διαρκώς να βγουν από τους πίνακες. Έχει σημασία τι θα πράξει η ΚΕΔ, ποιον θα επιβραβεύει, ποιον θα τιμωρεί και πότε θα υπάρχει ανοχή».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube