Ιδανικές ήταν μέχρι πρόσφατα οι σχέσεις ανάμεσα στον Βλάνταν Ίβιτς και τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο Σέρβος, ο οποίος ήταν θετικός στην ανανέωση του διεθνή αμυντικού με τον ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες και πως ήταν… άλλος άνθρωπος πριν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο νεαρός τεχνικός έκανε λόγο για ύπουλα λάθη στην πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου και στέκεται στη συμπεριφορά που έχει ο παίκτης (άλλωστε ο επίσημος ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι «πάτησε» εξηγώντας τον υποβιβασμό του στη δεύτερη ομάδα) εδώ και κάποιες εβδομάδες. Κάνει λόγο για τη διάθεσή του σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ είναι δυσαρεστημένος και από διάφορα συμβάντα που έχουν λάβει μέρος και στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο παίκτης όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιου. Πρόκειται για λεπτά θέματα που έχουν εκνευρίσει τον Σέρβο προπονητή.

Ο Ίβιτς ανέφερε τη Δευτέρα: «Είτε εγώ ή αυτοί». Ωστόσο, ουσιαστικά αναφερόταν σε έναν, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Δηλαδή, στον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η λύση της συνεργασίας του «δικεφάλου του Βορρά» με τον 29χρονο παίκτη, η οποία ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο μέχρι το 2020 μοιάζει με μονόδρομο. Πάντως, το οικονομικό κομμάτι είναι ένα δύσκολο θέμα σε αυτήν την υπόθεση λόγω της διάρκειας του νέου συμβολαίου του παίκτη, αλλά και των απολαβών που προβλέπονται.

Παράλληλα, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει τη στήριξη της διοίκησης και σε αυτό φαίνεται ότι παίζει ρόλο και η απόδοση της ομάδας, αν και τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά. Όταν προ δύο ετών είχε υποβιβαστεί ο Γιώργος Τζαβέλλας στη δεύτερη ομάδα, όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν προπονητής στην πρώτη ομάδα, στην Κ-20 ήταν τεχνικός ο Βλάνταν Ίβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τι λέει το παράδειγμα του Άρη αναφορικά με τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή διαιτησία»

Αθανασίου: «Τα τρία στοιχεία που κρατάει από χθες ο Παναθηναϊκός - Τελικός με Άρη, ξεκαθαρίζει άμεσα για Αντίνο»

Μπαρίνοφ: «Ο Νίκολιτς μού είχε πει πως θα ήθελε να με δει στην ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Ράκονιατς η Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Πέθανε ο Ρολάντ Κουρμπίς, είχε παίξει για έναν χρόνο και στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Βγάζει καλή εικόνα λόγω κορμού και χημείας ο Άρης, κέρδος ο Καντεβέρε-Όλα τα λεφτά το ματς με Παναθηναϊκό»

Παίρνει Νούνελι με αγορά από τον Πανσερραϊκό η Κηφισιά, κλείνει και Θεοδωρίδη

Σταματέλος: «Περιμένουμε να δούμε αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Ροντινέι, Ποντένσε»

Τσορμπατζόγλου: «Bullying του Ολυμπιακού σε Τσακαλίδη - Ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας»

Δεσύλλας: «Δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό, αυτά του έδωσαν Τετέι και Πελίστρι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.