Η αγωνιστική δράση δεν σταματάει ποτέ στα κανάλια Novasports! Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πιο συναρπαστικής Super League των τελευταίων ετών, οι ομάδες προετοιμάζονται με δυνατά φιλικά τεστ. Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τετραήμερο Τετάρτη 12 Αυγούστου, Πέμπτη 13 Αυγούστου, Παρασκευή 14 Αυγούστου και Σάββατο 15 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, Real Sociedad-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός- Εθνική Κατάρ, Ατρόμητος-Λαμία, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος, Βέροια-ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα-Ηρακλής. Όλες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

H αρχή γίνεται σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 21:00 με τον αγώνα Real Sociedad-Παναθηναϊκός στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, που θα διεξαχθεί στην Ισπανία. Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 18:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός-Εθνική Κατάρ, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Γαβαλάς. Ενώ στις 20:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Ατρόμητος-Λαμία που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Αποστόλη Λάμπου.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 19:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος. Στην περιγραφή από το «Θ. Κολοκοτρώνης» θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Αργυρόγλου. Και στις 20:00, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβληθεί ο φιλικός Βέροια- ΠΑΟΚ, από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Τέλος, το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 20:00 θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Φιορεντίνα-Ηρακλής, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Μοριάτι του αθλητικού κέντρου που χρησιμοποιούν οι «βιόλα». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Πάγκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube