Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Καλλονή.

Ο Μιχάλης Μανιάς αποχώρησε από το πρόγραμμα με ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο. Η κατάσταση του επιθετικού του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς της Λέσβου είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Πετράκης είδε τους υπόλοιπους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και να δουλεύουν στην τακτική, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα και η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από την Βίντζεβ Λοτζ ο Ντραγκόφσκι

ΑΕΚ: Στο Top 50 συμμετοχών στην ιστορία του πρωταθλήματος ο Μάνταλος

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

TAGS: ΠΑΣ