Μια εξαντλητική και ταυτόχρονα «αναγκαστική» αποστολή, αυτή της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με συνεχόμενα παιχνίδια θα πρέπει να βγάλει εις πέρας ο Ατρόμητος. Τα κρούσματα κορωνοϊού ανέβαλαν τέσσερις αναμετρήσεις των «κυανόλευκων», με τρεις να απομένουν και την Super League 1 να ανακοινώνει το πρόγραμμα, με μέσο όρο ένα ματς ανά τρεις μέρες!

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Απόλλων Σμύρνης, Βόλο και Παναθηναϊκό, με βασικό στόχο να πλησιάσει όσο περισσότερο μπορεί και γιατί όχι να προσπεράσει Ιωνικό και Λαμία, τους από ότι φαίνεται δύο... βασικούς αντιπάλους τους για την αποφυγή της προτελευταίας θέσης, ενόψει και των playouts.

Ενδεικτικό του χρόνου ξεκούρασης που... δεν υπάρχει είναι, ότι οι Περιστεριώτες έπαιξαν την Πέμπτη (10/2) το απόγευμα με τη Λαμία στην έδρα τους, χθες Παρασκευή (11/2) έκαναν ένα χαλάρωμα μετά το εξαντλητικό ματς και σήμερα θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη, μιας και έχουν το ματς με τον ΠΑΟΚ αύριο (12/2, 19:30) στην Τούμπα, απέναντι σε μόλις μια από τις τρεις ομάδες που έχουν καταφέρει να νικήσουν φέτος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube