Καθόλου καλά δεν ήχησαν στα αυτιά των διοικούντων τον Ατρόμητο τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνέντευξη τύπου σχετικά με την αποβολή του Κάρλος Ζέκα πριν από το δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η αποβολή του Ζέκα στο ματς κόντρα στην Ξάνθη ήταν στοχευμένη προκειμένου ο Πορτογάλος να μην αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο που ήταν το επόμενο ματς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ισχυρισμός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε την αντίδραση των Περιστεριωτών που δεν θέλησαν να τοποθετηθούν επίσημα, ωστόσο τονίζουν: «Δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές. Από τη στιγμή που υπάρχει ισχυρισμός για στοχευμένη αποβολή, πρέπει να μας πουν από ποιον δόθηκε εντολή στον διαιτητή, Σταύρο Μάνταλο για την αποβολή, αφού ο επόμενος αγώνας ήταν με τον Ατρόμητο και δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά.

Ο κ. Αλαφούζος δεν πρέπει μόνο να καταγγέλλει στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά τα όσα γνωρίζει να καταγγείλει στις αρμόδιες Αρχές και στα αθλητικά δικαστικά όργανα, για να μην υπάρχει καμία υπόνοια.

Η πρόκρισή μας ήταν απολύτως δίκαιη και να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα που παίξαμε στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός ήταν “κομπλέ”, το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Περιμένουμε τις αρχές για αυτό το θέμα, γιατί καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!».

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube