Παύση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου αποφασίστηκε να κάνει ο Ατρόμητος, σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή. Όπως είναι γνωστό αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα οι «κυανόλευκοι».

Η περιλαμβάνει την τοποθέτηση τελευταίας τεχνολογίας υβριδικού χλοοτάπητα, νέο αποστραγγιστικό σύστημα, νέο ποτιστικό σύστημα.

Επίσης, θα γίνει αλλαγή στους εσωτερικούς χώρους, καθώς τα αποδυτήρια της ομάδας θα μεγαλώσουν και θα προστεθεί ένα μίνι-σπα, μέσω του οποίου η αποκατάσταση των παικτών της γηπεδούχου ομάδας θα είναι άμεση μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένας χώρος για την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών μας και ένα μίνι γυμναστήριο.

Παράλληλα, θα υπάρξουν βελτιωτικές εργασίες στα αποδυτήρια των προπονητών, στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων αλλά και των διαιτητών.

Όπως έγινε γνωστό, οι εργασίες θα σταματήσουν στις 20 Αυγούστου, λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, και θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 7 Νοεμβρίου και θα έχουν παραδοθεί στις 28 Δεκεμβρίου.

Για αυτό το λόγο Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας το τελευταίο παιχνίδι του πριν από τη διακοπή να είναι εκτός, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube