Στο Περιστέρι ανοίγει η 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Βόλο στις 18:30 (Novasports 2 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός προγράμματος ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να πλασαριστούν εκ νέου στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πάνε ήρεμοι στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες από την άλλη, έφεραν 1-1 με την Athens Kallithea την προηγούμενη αγωνιστική και καταλαμβάνουν την τελευταία θέση μαζί με Πανσερραϊκό και Βόλο, όντες σε μεγάλη ανάγκη για το διπλό που θα τους επιτρέψει να... ξεκολλήσουν από τον πάτο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει τον Τζοβάρα, ωστόσο έχει διαθέσιμους τους Καρλίτος και Μουντές.

Από την άλλη, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν έχει μαζί του στην Αθήνα τους Ντε Καμπς, Σιαμπάνη, Ασλανίδη και Τάχατο.



Οι αποστολές

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μουντές, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Τσιγγάρας, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Βόλος: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος (Π. Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Έντερ, Μπάκου, Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναρντού, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Άλτμαν, Ασεχνούν, Κόσζτα

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης
4ος: Περράκης
VAR: Παπαπέτρου, Αντωνίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube