Τη μεταγραφή του Νίκου Αθανασίου ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν, ύστερα από συζητήσεις αρκετών μηνών, Ατρόμητος και Ολυμπιακός.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, με τον 23χρονο αριστερό μπακ να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, αναμένεται να τα φορέσει «επίσημα» από το καλοκαίρι, καθώς μέχρι τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Φυσικά, πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος. Συγκεκριμένα, να ρυθμιστεί η φόρμουλα με την οποία θα παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι το φινάλε της σεζόν. Έπειτα, αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπογραφές, οι οποίες πάνε από Δευτέρα (21/10).

Να σημειωθεί ότι στο deal προβλέπεται να συμπεριληφθεί και ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο Ατρόμητος για τον Αθανασίου.

Έτσι, ο Έλληνας μπακ πρόκειται να πραγματοποιήσει μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τον Ατρόμητο να βλέπει ακόμα ένα προϊόν των ακαδημιών του να προοδεύει. Άλλωστε, αποτελεί χρόνια επιλογή των Περιστεριωτών να μην κόβουν τον δρόμο των παικτών τους όταν τους παρουσιάζεται η ευκαιρία. Ακόμα και των προπονητών τους, όπως για παράδειγμα συνέβη με τη διευκόλυνση στον Σάσα Ίλιτς, ώστε να αναλάβει τη Νίζνι τον περασμένο Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αθανασίου από την περασμένη σεζόν έχει καθιερωθεί ως βασικός στον Ατρόμητο, με τη φανέλα του οποίου μετράει 41 συμμετοχές (2 γκολ/2 ασίστ). Τον Ιανουάριο του 2022 είχε δοθεί για έξι μήνες δανεικός στη Νίκη Βόλου (20 συμμετοχές, 1 ασίστ). Έχει υπάρξει, δε, διεθνής με την Κ18 της Εθνικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube