Τα «φώτα» του για το μεγάλο αποψινό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ένας άνθρωπος που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Ο λόγος για τον Ηλία Ατματσίδη, ο οποίος υποστήριξε πως ούτε η βαθμολογική θέση, ούτε η φόρμα ή τα συστήματα κρίνουν αυτά τα παιχνίδια. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο γκολκίπερ, τέτοια ματς κρίνονται στην ψυχή.

Αναλυτικά, ο Ηλίας Ατματσίδης μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» για:

-την κατάσταση των δύο ομάδων: «Δεν μπορώ να πω ότι παίζουμε πολύ καλά, αλλά υποφερτά. Μόνο στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα έπαιξε πάρα πολύ καλά η ΑΕΚ. Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση είναι η κάθε ομάδα. Μετρά η ψυχή, ούτε η φόρμα, ούτε τα συστήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους. Αυτό θα μετρήσει. Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια σταθερότητα μέχρι τώρα. Πιστεύω και εύχομαι η ΑΕΚ να είναι νικήτρια και περιμένω να το δω στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

-το αν έχει επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η φυγή του Πρίγιοβιτς: «Αυτές οι ομάδες δεν έχουν ανάγκη τον Πρίγιοβιτς, τον Ατματσίδη και κανέναν… Το μοναστήρι να είναι καλά. Είναι πάνω από πρόσωπα».

-το 3-5-2 που εφαρμόζει η ΑΕΚ το 2019: «Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν πιο εύκολο να παίξει η ΑΕΚ 3-5-2. Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός στα πλάγια και αν δεν υπάρχουν βοήθειες στους ακραίους, θα έχεις πρόβλημα. Έχει δύναμη ο ΠΑΟΚ στις πλευρές. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Οι δύο προπονητές γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού της κάθε ομάδας».

-τους Μπάρκα και Πασχαλάκη: «Και οι δύο είναι αξιόλογοι τερματοφύλακες, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Χαίρομαι να βλέπω Έλληνες τερματοφύλακες, περισσότερο για την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ υπερτερεί στο ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι πλεονέκτημα για αυτά τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν πολλούς ξένους».

-το αν υπάρχουν καλοί νεαροί τερματοφύλακες: «Προσπαθούμε να βρούμε νέα ταλέντα. Έχουμε αρκετούς καλούς τερματοφύλακες. Το θέμα είναι ότι πρέπει από μόνα τους τα παιδιά να διαχειρίζονται το μυαλό και την καρδιά τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Το θέμα είναι να στηρίζεις τους μικρούς και όχι να τους καις…»

MVP ο Πιερό: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και τη νίκη»

Αθανασίου: «Πρώτη φορά θα δουλέψει με αυτές τις συνθήκες ο Αλόνσο - Πρέπει να παρουσιάσει έναν καλύτερο Παναθηναϊκό»

Το «ευχαριστώ» του Κώστα Νικολαΐδη: Έχτισε ξανά το σπίτι του με τη βοήθεια και των παλαιμάχων της ΑΕΚ (pics)

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ματς ειδικών συνθηκών στο Καραϊσκάκη - Ο στόχος του Παναιτωλικού φέτος»

Δέλλας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Πιστέψτε στους εαυτούς σας και μείνετε ταπεινοί»

Σταματέλος: «Περιμένει να διαπιστώσει τη κατάσταση του Ρέτσου ο Μεντιλίμπαρ»

Σαββόπουλος: «Κίνηση από το πάνω ράφι ο Κουάισον - Έκλεισε τις μεταγραφές ο Άρης»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο μπροστά ο Κόλεϊ έναντι των άλλων, θα τους ενεργοποιήσει όλους ο Λουτσέσκου»

Δεσύλλας: «Θα δώσει βάρος σε δημιουργία και τακτική ο Αλόνσο – Χαφ που έλειπε από τον Παναθηναϊκό ο Ουναΐ»