Κάποια απ’ αυτά μεγαλώνουν μέσα στις κατασκηνώσεις αφού ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία ως κατασκηνωτές και συνεχίζουν ως ομαδάρχες αφού ενηλικιωθούν.

Η κατασκήνωση ή αλλιώς παιδική εξοχή, αποτελεί μια μικρή κοινωνία διαφορετικών χαρακτήρων, κατασκηνωτών και στελεχών, την οποία χαρακτηρίζει η ομαδική ζωή στην φύση.

Οι κατασκηνωτές στη SPORTCAMP βιώνουν την παραδοσιακή κατασκηνωτική εμπειρία συνδυάζοντας τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη διδασκαλία σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον.

Η SPORTCAMP αποτελεί την πρώτη επιλογή των παιδιών που αγαπούν την κατασκήνωση και τον αθλητισμό και κάθε καλοκαίρι, προσθέτει μια συναρπαστική εμπειρία στις αναμνήσεις τους. Χιλιάδες κατασκηνωτές και γονείς μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται εδώ και 35 χρόνια.

Ο σκοπός είναι, οι κατασκηνωτές...
να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.
να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση ,την ατομική πρωτοβουλία και το ήθος τους.
να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής!

Αξίες και λόγοι που ξεχωρίζουν το SPORTCAMP:
Έμπειρη ομάδα στελεχών: Τα βασικά στελέχη της SPORTCAMP, είναι μια δεμένη ομάδα με πολυετή εμπειρία στην κατασκήνωσή μας! Είναι νεαροί ενήλικες, γυμναστές και παιδαγωγοί και βρίσκονται κοντά σε κάθε κατασκηνωτή. Αφιερώνονται στην φροντίδα των παιδιών και με αυθόρμητο κέφι και χαμόγελο σχεδιάζουν καθημερινά ένα απόλυτα διασκεδαστικό πρόγραμμα για τα παιδιά!

Αθλητισμός και μοναδικά προγράμματα: Οι κατασκηνωτές μας, συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα με αθλήματα που αγαπούν και απολαμβάνουν καθημερινά ατελείωτο παιχνίδι!

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε συναρπαστικές δραστηριότητες όπως το IronKid, τα Spygames, τα All SPORT CAMPS καθώς και το μοναδικό πρόγραμμα περιπέτειας ADVENTURE CAMP που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 11-16 ετών!

Σύγχρονες εγκαταστάσεις
Η SPORTCAMP, διαθέτει ενιαία περιφραγμένη έκταση 75 στρεμμάτων, με πλήρεις εγκαταστάσεις και άφθονο χώρο για παιχνίδι! Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, οι κατασκηνωτές μας απολαμβάνουν τον αθλητισμό σε γήπεδα αγωνιστικών προδιαγραφών και διαμένουν ανά ομάδες σε σύγχρονους κοιτώνες.

Κανόνες υγείας και ασφάλειας
Προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών κατά την διάρκεια της διαμονής τους στην κατασκήνωση καθώς και στην υλοποίηση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων.

Πραγματοποιούμε τους απαραίτητους ελέγχους και εξασφαλίζουμε όλες τι απαραίτητες συνθήκες που είναι απαραίτητες για την ασφαλή διαβίωση των κατασκηνωτών και στελεχών μας.

Για την κατασκηνωτική περίοδο του Αυγούστου ισχύουν ειδικές προσφορές για τους ενδιαφερόμενους.

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 22ημερών (4/8 - 25/8)
Με την εγγραφή Δωρεάν Συμμετοχή σε 2 συναρπαστικές δραστηριότητες:
SPY GAMES αξίας 30€ / άτομο
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ αξίας 20€ / άτομο

Κατασκηνωτικά Προγράμματα:
15ήμερο από 450€ τώρα 400€ (4-18/8 | 11-25/8)

Εβδομαδιαίο από 210€ τώρα 190€ (4-10/8 | 11-17/8 | 18-25/8)

Ημερήσιο από 22€ τώρα 19€ (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 με 20:30)
από 20/6 μέχρι και 25/8 στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και 4 γεύματα

SPORTCAMP A.E. Λουτράκι, Κορινθίας
Τηλέφωνα: 2744023999 & 2744066860
www.sportcamp.gr
kidsummercamp@sportcamp.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube