Τη δυνατότητα να δουλέψει απερίσπαστος, για να παρουσιάσει έναν ακόμα καλύτερο Παναθηναϊκό, όπως και οφείλει πλέον, θα έχει ο Ντιέγκο Αλόνσο, σύμφωνα με όσα είπε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Από αύριο θα μπει σε μια διαδικασία πρωτόγνωρη ο Παναθηναϊκός, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς να υπάρχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι ο Ντιέγκο Αλόνσο. Δουλεύοντας έτσι όπως τα υπολόγισα σε εννιά προπονήσεις, τόσο για το ματς με τον Πανσερραϊκό, που δεν θα είναι εύκολο, όσο και για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό πάνω σε στοιχεία που θέλει βελτίωση. Δεν την είχε αυτή την πολυτέλεια ο Αλόνσο, στην Αυστρία δεν υπήρχαν ούτε οι μεταγραφές, ενώ στην πρόβα τζενεράλε με τη Μακάμπι Νετάνια η τριάδα στα χαφ ήταν Ζέκα-Βιλένα, Τζούριτσιτς και στα φτερά Αϊτόρ με Μαντσίνι. Μιλάμε για μια νέα ομάδα. Υπάρχει η υποχρέωση του προπονητή να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό με πολύ καλύτερη εικόνα. Θυμίζω ότι στα εύκολα παιχνίδια την έχει πατήσει έως τώρα, οπότε περιμένεις να δεις κάτι διαφορετικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον Βαγιαννίδη, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά μια διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» και αναφέρθηκε στον κίνδυνο που ελλοχεύει.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι στην Τούμπα λανθασμένα πέρασε στα… ψιλά, αλλά και ότι ο Αλόνσο παρουσιάζεται σίγουρος πως θα δούμε καλύτερη εικόνα από την ομάδα του.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube