Στον Αντράζ Σπόραρ έδωσε το… χρίσμα για να καλύψει το κενό του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη στην επίθεση του Παναθηναϊκού ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Βλέπω τον Σπόραρ να είναι πιο μπροστά από τον Γερεμέγεφ για να αναπληρώσει το κενό του Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Έχει πιο πολλά πράγματα να δώσει σε σχέση με τον Σουηδό ο Σλοβένος, ειδικά στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Ο Γερεμέγεφ είναι ο ιδανικός δευτερότριτος σέντερ φορ για μια μεγάλη ομάδα, είναι καλός στο εκτελεστικό κομμάτι. Ο Σπόραρ πρέπει να πάρει τα πάνω του, θεωρώ ότι είναι ψυχολογικό κυρίως το πρόβλημά του. Στα άλλα υπερτερεί του Γερεμέγεφ, έχει βάλει καμιά… 200αριά γκολ στην καριέρα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Ντραγκόφσκι υπολογίζεται κανονικά για το ματς των «πράσινων» με τον ΟΦΗ, σε αντίθεση με τον Φίλιπ Μαξ που, έτσι όπως πάει, δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στην Κρήτη και υπάρχει ένας προβληματισμός για την κατάστασή του, δεδομένου ότι ήρθε για βασικός.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε στην επικείμενη παρουσίαση μιας μελάτης για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σημειώνοντας πως άπαντες περιμένουν πότε θα… πέσουν τα μπετά.

Και ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν για αλλαγή προπονητή στο «τριφύλλι» δεν έχουν την παραμικρή υπόσταση.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube