Για προβληματική αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού στα πρώτα πέντε ματς της Stoiximan Super League, αλλά και κοροϊδία από πλευράς Στεφάν Λανουά, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Δεν είμαι κάποιος που του αρέσει πολύ να μιλάει για διαιτησία, αρχιδιαιτητές, παραποδόσφαιρο, Ενώσεις και άλλα τέτοια, πρέπει να έχεις και ειδικές γνώσεις. Όταν όμως νιώθω ότι με κοροϊδεύουν πρέπει να το κάνω. Αυτό έκανε ο Λανουά, με την αξιολόγησή του στις φάσεις, για το πέναλτι που γίνεται στον Βαγιαννίδη, αλλά και για το άλλο υπέρ του Πανσερραϊκού, όπου έχει προηγηθεί φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της φάσης. Στη χθεσινή ενημέρωση, επί της ουσίας, παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα. Εμένα αυτό μου δείχνει ότι θέλει να κάνει πολιτική. Έχουμε ένα παράδειγμα και την πρώτη αγωνιστική, με τον Σιδηρόπουλο, όπου δεν τιμωρήθηκε κανείς. Δεν θα βγει έτσι η χρονιά. Επίσης είχε υποσχεθεί ελίτ διαιτητές και δεν έφερε στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ούτε στο ΠΑΟΚ-Άρης. Θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός; Δύσκολο. Καλύτερα πάντως να φέρνει πρώτης κατηγορίας, παρά… Νταμπάνοβιτς! Ελπίζω να μην ξανασχοληθούμε με την διαιτησία μέσα στη σεζόν, αν και δεν το βλέπω. Εδώ τώρα πέντε αγωνιστικές, έχουμε την μια πιστολιά την πρώτη αγωνιστική, εδώ που παραποιούμε λίγο την πραγματικότητα, μια ψιλοεχθρική διαιτησία στην Τούμπα. 3/5 δηλαδή. Καλά πάει αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι το «τριφύλλι» δεν θα παραταχθεί έχοντας την τριάδα Αράο, Ουναΐ και Μπακασέτα στον άξονα, με τους Τσέριν-Μαξίμοβιτς να διεκδικούν πιθανότατα τη θέση του τελευταίου.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube