Τρίποντο, σκορ και… θέαμα το τρίπτυχο στο οποίο πρέπει να στοχεύει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Υπάρχει το ματς με τον Πανσερραϊκό στις 6 η ώρα, ένα παιχνίδι στο οποίο για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν τρία αυτονόητα ζητούμενα. Το πρώτο, προφανώς, να πάρει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή απώλεια του Ολυμπιακού, για να μειώσει τη διαφορά με κάποιον από τους πρωτοπόρους. Το δεύτερο φυσικά να βελτιώσει τη εικόνα του, να δείξει αγωνιστική πρόοδο. Το τρίτο α κάνει μια πειστική εμφάνιση, βάζοντας πολλά γκολ για να ξεμπουκώσει, έχοντας πετύχει μόλις τρία γκολ σε τέσσερα ματς. Θα πρέπει να προηγηθεί κιόλας νωρίς, για πρώτη φορά, απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι ταμπουρωμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε λόγο για… μετρημένα κουκιά και εκτίμησε ότι θα αποτελείται από τους Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναΐ, Μπακασέτα, Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη.

Παράλληλα ο Αθανασίου χαρακτήρισε το χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν ως κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια, ενώ μίλησε για μια γιορτή αντάξια του μεγέθους και της κληρονομιάς που άφησε πίσω του ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube