Σαφής είναι η στάση του Παναθηναϊκού για τον Φώτη Ιωαννίδη κόντρα στα συνεχιζόμενα σενάρια από την Πορτογαλία, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η A Bola γράφει σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός αρνείται να ακούσει την επιθυμία του Ιωαννίδη να πάει στη Σπόρτινγκ, όμως η ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι ο Ιωαννίδης δεν παραχωρείται. Ο μόνος τρόπος για να το συζητήσει, είναι να πέσουν στο τραπέζι 30-35 εκατ. ευρώ και να ζητήσει και ο παίκτης να φύγει. Η Σπόρτινγκ δεν έχει φτάσει ούτε καν στα λεφτά που έδιναν η Ίπσουιτς και η Μπολόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει με τίποτα να πουλήσει τον Ιωαννίδη κι αυτό είναι ξεκάθαρο», ανέφερε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ιωαννίδη στις προπονήσεις: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ιωαννίδης θα δηλωθεί για τον επόμενο προκριματικό γύρο. Προπονήθηκε κανονικά και είναι πολύ σημαντικό για τον Αλόνσο να έχει στη διάθεσή του τον πιο επιδραστικό παίκτη της ομάδας στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός με τον Ιωαννίδη είναι εντελώς διαφορετική ομάδα», είπε.

Τέλος, είπε πως «… ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε Αϊτόρ και Ρούμπεν ότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν. Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Αλόνσο θεωρεί πως δεν μπορούν να του δώσουν πράγματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube