Το τερπνό μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Άνταμ Τσέριν, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ήταν μια υπόθεση καθόλου εύκολη αυτή του Τσέριν, ο Ρούζνιτς είχε κάνει πραγματάκια επικοινωνιακά. Επί της ουσίας εκβίαζε τον Παναθηναϊκό και γενικά είχε δημιουργήσει μια εμπόλεμη κατάσταση. Για να του το πιστώσω του Παπαδημητρίου, όταν είχε συζητήσει σε ένα πηγαδάκι, είχε ποντάρει στο να αλλάξει ατζέντη ο παίκτης. Ένα πράγμα που έμοιαζε κολλημένο, μέσα σε δύο μέρες ξεκόλλησε, με υπερδιπλασιασμό αποδοχών, ο Παναθηναϊκός έδεσε έναν πολύ καλό παίκτη, που σε κάνει να λες ότι πρέπει να έχει και τέτοιους, με προοπτική. Εκτός του ότι κράτησε έναν σημαντικό παίκτη, ο Παναθηναϊκός έστειλε και ένα μήνυμα στην αγορά. Είναι πολύ σπάνιο να αλλάζει ατζέντη ένας ποδοσφαιριστής», ανέφερε επί του θέματος.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το μοναδικό δίλημμα του Αλόνσο είναι Τσέριν ή Μαξίμοβιτς, εκτιμώντας πως ο πρώτος έχει ένα προβάδισμα.

Παράλληλα ο Αθανασίου επισήμανε ότι το ματς με την Ένωση είναι από αυτά που μπορεί να σου αλλάξουν τη διάθεση αν τα κερδίσεις, με τον Παναθηναϊκό να θέλει μίνιμουμ επτά βαθμούς στην τριάδα των αγώνων που έχει μπροστά του.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube