Την άποψη ότι η Ντνίπρο συνιστά πιο «εύκολο» αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό από την Γκενκ, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, εξηγώντας και τους λόγους επ’ αυτού.

«Θέλω να πω ξανά με αφορμή την αυριανή κλήρωση του Παναθηναϊκού πως, το ότι θέλουμε όλοι να κληρωθεί με την Ντνίπρο δεν σημαίνει ότι θα περάσει 100% ούτε ότι οι Ουκρανοί είναι μια κακή ομάδα. Κάθε άλλο, αλλά, αν τους βάλουμε κάτω και τους συγκρίνουμε με την Γκενκ, θα καταλάβουν όλοι ότι, η καλύτερη κλήρωση, η πιο βολική, είναι με την Ντνίπρο. Είναι σημαντικό επίσης ότι δεν θα έχει έδρα, ουσιαστικά, σε αντίθεση με το καυτό γήπεδο που διαθέτει η Γκενκ, η Ντνίπρο θα παίξει εκτός Ουκρανίας. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, πάντως, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μόνο μια πρόκριση για να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι αναμένεται να είναι εβδομάδα στόπερ στο «τριφύλλι», ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μάριο Οικονόμου, παρότι η απόκτηση ενός Έλληνα κεντρικού αμυντικού θα ήταν ιδανική για τέταρτη λύση.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε πως ο κεντρικός χαφ θα έρθει επί αυστριακού εδάφους και αφού ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται εκεί κάποιες ημέρες, με την περίπτωσή του να πηγαίνει λίγο πίσω.

Και χαρακτήρισε την απόκτηση του Τζούριτσιτς ως τελειωμένη, με τον Σέρβο μέσο να ενσωματώνεται μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς στην προετοιμασία των «πράσινων» στην Αυστρία.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube