Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Φίλιπ Τζούριτσιτς, που αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είναι μια εβδομάδα που έχει αρκετό ψωμί για τον Παναθηναϊκό, μετά την διαφαινόμενη μεταγραφή του Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο Σέρβος είναι ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς και απομένει μόνο να αποδεσμευθεί από την Σαμπντόρια, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Ζέκα και Μλαντένοβιτς. Δεν είχε Σέρβο έως τώρα στο ρόστερ, τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που θέλει ο προπονητής. Το μεγάλο του ατού είναι ότι έχει μια πάρα πολύ καλή και γρήγορη, ποδοσφαιρική σκέψη. Δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά έχει πάρα πολύ καλή κάθετη πάσα και είναι εξαιρετικός τεχνικά, με παραστάσεις. Είναι άλλος παίκτης με τη Σαμπντόρια και άλλος με τη Σασουόλο, εκεί έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μέχρι να αναχωρήσει για την Αυστρία το «τριφύλλι», την προσεχή Κυριακή (25/6), είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρώσει και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, για να ακολουθήσει στη συνέχεια κι ένας χαφ.

Παράλληλα, ο Αθανασίου τόνισε ότι η Τετάρτη είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό καθώς θα μάθει ποια εκ των Ντνίπρο ή Γκενκ θα βρεθεί απέναντι του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ευχόμενος να είναι η πρώτη.

Ενώ, μιλώντας για την υπόθεση του Μπερνάρ, έκανε λόγο για έκπληξη, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος άσος υπήρξε πρότυπο επαγγελματία, τονίζοντας ότι δεν φαίνεται ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησής του από τους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετράκης: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Αθανασίου: «Για αυτό αφήνει εκτός τον Σπόραρ ο Αλόνσο, πρέπει να δείξει πρόοδο ο Παναθηναϊκός»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού, αλλά και το διπλό του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Μάντζιος: «Το δουλέψαμε το γκολ όλη την εβδομάδα, σπάσαμε το πρέσινγκ του Ολυμπιακού»

Πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία του Παϊρέτο

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Asteras AKTOR

Χριστόγλου: «Μπλόκαρε τελείως ο Ολυμπιακός, χωρίς ανάπτυξη από δεξιά δεν έχει άλλη δυνατότητα»

Μακελελέ: «Χρειάζομαι χρόνο με τους παίκτες μου - Είμαστε στο ξεκίνημα, χρειάζεται υπομονή»

Μάντζιος: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι – Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει μπλοκάρει εντελώς, σαν να μη ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο»