Η κίνηση του Εργκίν Αταμάν να δείξει με τα δάχτυλα του τους αριθμούς τρία και ένα, μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Γαλατάσαραϊ, έφερε έντονες αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» της Φανέρμπαχτσε

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι, με αυτή του την χειρονομία, ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο σκορ που κέρδισε η αγαπημένη του «τσιμ μπομ» την αιώνια αντίπαλό της, στο πρόσφατο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Με τον Αταμάν πάντως, να απολογείται, μέσω σχετικής τοποθέτησης του στα social media, για την ενέργειά του αυτή και να επισημαίνει ότι έχει πολλάκις εκφράσει τον σεβασμό του για τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR :
«Χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, έκανα τον κλασικό πανηγυρισμό μου με τις γροθιές προς τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, αυθόρμητα, έκανα τη χειρονομία "3-1" που αναπαράχθηκε στον Τύπο. Κάνοντας την παραπάνω χειρονομία, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω κανέναν!

Είμαι ένας προπονητής ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Την ίδια στιγμή, είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους στο γήπεδο. Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργειά μου προς τη Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου για την αντίληψη που δημιουργήθηκε δίχως την πρόθεσή μου. Με έναν τρόπο που ποτέ δεν επιθυμούσα. Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσέβαλα λόγω του περιστατικού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube