Την πρώτη ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα γνώρισε στο Παρίσι ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος της περίστασης και ηττήθηκε με 84-8 από την Παρί.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τα στοιχεία που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να φύγει νικήτρια από τη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ τόνισε ότι είχε πολλά χρόνια να δει τον ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο αγωνίστηκε η Παρί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια στην Παρί. Είδα αυτού του είδους το ασυνήθιστο μπάσκετ μετά από πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα.

Εμείς κάναμε πολλά λάθη. Δώσαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ. Το θέαμα που προσέφερε η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλό κι εμείς χάσαμε γιατί δεν βρήκαμε ποτέ τον ρυθμό και το παιχνίδι μας.

Η Παρί έτρεξε πολύ και εκτέλεσε πολλές επιθέσεις στα 5 δευτερόλεπτα. Έπαιξε πολύ επιθετικά στην άμυνα. Πάρα πολύ επιθετικά. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, αλλά οι παίκτες μου παραπονέθηκαν αρκετές φορές. Αυτό είναι κάτι ασυνήθιστο. Είδα αυτού του είδος το μπάσκετ στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Αυτό είναι όλο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο πάνω σε αυτό. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι εννοώ»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube