Φέτος το έχει κάνει λιγότερο από άλλα χρόνια, αλλά αναμφίβολα ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την παραγωγή ποδοσφαιριστών και το να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά από τις ακαδημίες.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα το ματς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Παρότι ήταν νοκ-άουτ παιχνίδι και ιδιαίτερα κρίσιμο, ο Ηρακλής Μεταξάς δεν φοβήθηκε να ρίξει στο χορτάρι δύο νεαρούς. Πρώτα τον Γιώργο Προύντζο, ο οποίος μπήκε στο ημίχρονο του αγώνα στα χαφ στη θέση του τραυματία Ντομίνγκεθ, παίζοντας μαζί με την παράταση 74 λεπτά!

inner


Στο τελευταίο δεκάλεπτο της παράτασης μπήκε και ο νεαρός Γιώργος Κωστέας, ακόμη ένα παιδί των ακαδημιών και που αγωνίζεται στην K19, παίρνοντας τη θέση του Άλβαρες. Αμφότεροι, πήραν το… βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα σε επίσημο παιχνίδι.

Οι ευκαιρίες έρχονται για όσους δείχνουν πως αξίζουν, στο χέρι τους να τις αρπάξουν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κυριακόπουλου, του Μπακασέτα, του Κουρμπέλη και των άλλων αστέρων που έβγαλε η ακαδημία των Αρκάδων.

inner

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Σεφτέ ενόψει Κυπέλλου οι Κρητικοί, για την... ελπίδα οι Αρκάδες

Ατρόμητος-Άρης: Φορτσάτοι οι Θεσσαλονικείς, για τη ρεβάνς οι Περιστεριώτες

«Δύσκολη περίοδος για τον Αλμέιδα, αλλά απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Αυτά θα προσφέρει ο Καμπελά στον Ολυμπιακό - Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά του Μεντιλίμπαρ για ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: Κατά καιρούς πολλοί χτυπάνε την πόρτα Λουτσέσκου - Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, κανείς δεν θα ασχολούνταν με Πένια

Τσακίρης: «Έχει καταλάβει πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Γιατί έχει προβάδισμα ο Βίντα»

Δεσύλλας: «Χρωστάει ένα μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός - Οι προβληματισμοί του Βιτόρια και τα δεδομένα με το ΟΑΚΑ»

Ολυμπιακός: Ανοικτά δοκιμαστικά για την στελέχωση της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών!

Ατρόμητος: Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον Άρη

Να πουληθεί ή όχι ο Ιωαννίδης, ο ιδανικός… αντί-Ελ Κααμπί και αν έκλεισε ο κύκλος Αλμέιδα-Λουτσέσκου: Η ανάκριση Ντέμη