Συνέχεια στις νίκες που πήραν στην 1η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκας θέλουν να δώσουν σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος (17:15, Novasports 2, BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το δεξί στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης, με τη νίκη που πήραν στον Βόλο πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Αστέρας δεν έχει ισοπαλία στα 14 τελευταία παιχνίδια του, μετά τις 11 Δεκεμβρίου και το 0-0 με την ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι. Ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας του Κρις Κόλμαν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ακόμα κέρδισε πέντε στα εννέα τελευταία, αφού είχε μόλις δύο νίκες στα 18 πρώτα.

Προϊστορία

Στο παιχνίδι που έπαιξαν στην Τρίπολη οι δύο ομάδες στον πρώτο γύρο το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ένα 6-2 για τον Αστέρα, που είχε μάλιστα επιθετικό πρόβλημα ως τότε. Στον δεύτερο γύρο στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε, αφού δεν είχε νίκη στα τέσσερα προηγούμενα μεταξύ τους.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει κερδίσει τα δύο τελευταία, ενώ δεν έχει χάσει τα πέντε τελευταία με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Ατρόμητος είχε νικήσει για τελευταία φορά στην Τρίπολη στις 17 Φεβρουαρίου 2018, 1-0 με γκολ του Δημήτρη Χατζηισαϊα στο τέλος του αγώνα, και σήμερα παίκτη του Ατρομήτου. Ο Χατζηισαϊας δεν έχει ξανασκοράρει από τότε στην καριέρα του.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Κρεσπί, Σόνι, Μπαράλες

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Αλιμπέκ, Κουλούρης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ευαγγέλους, με βοηθούς τους κ.κ. Κωσταρά, Μωυσιάδη και τέταρτο τον κ. Αγγελάκη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τζοβάρας και Σπυρόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube