Με σημαντικές απουσίες θα αναγκαστεί να παραταχθεί η Άρσεναλ στο κυριακάτικο (27/10, 18:30) εντός έδρας ντέρμπι της με τη Λίβερπουλ για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ερχόμενοι από την «γκέλα» τους κόντρα στην Μπόρνμουθ, οι Λονδρέζοι θα ψάξουν το τρίποντο έτσι ώστε να μην χάσουν ακόμα περισσότερο την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας, όμως θα πρέπει να τα καταφέρουν χωρίς μερικούς από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές τους.

Αρχικά, σίγουρα απόντες από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο Όντεγκααρντ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, όπως και ο Σαλιμπά, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας.

Επιπλέον, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης οι Σάκα, Καλαφιόρι και Τίμπερ, οι οποίοι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική τους κατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

«Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να καταφέρουμε να τους έχουμε διαθέσιμους με κάθε τρόπο, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει σχεδόν απίθανο και για τους τρεις. Όταν έρχονται τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, δεν λυπόμαστε τους εαυτούς μας, αλλά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube