Οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί «χτύπησαν» την Αρμάνι Μιλάνο και τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, εκεί που «πονάει» περισσότερο η ομάδα του Έτορε Μεσίνα είναι με τον τραυματισμό τον Σαβόν Σιλντς, ο οποίος εκτιμάται ότι θα μείνει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Για τον λόγο αυτό, οι πρωταθλητές Ιταλίας εξετάζουν την αγορά και κοιτάζουν παίκτες που θα αναπληρώσουν τα κενά που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Prealpina» στην Αρμάνι Μιλάνο έχουν προταθεί δύο δυνατά ονόματα που αυτή την στιγμή δεν έχουν ομάδα.

Ο ένας είναι ο βετεράνος NBAer, Έιβερι Μπράντλεϊ. Ο 31χρονος έμεινε ελεύθερος από τους Λέικερς αυτό το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει υπογράψει κάπου. Το μοναδικό αρνητικό στην υπόθεσή του είναι πως δεν έχει σχεδόν καθόλου ευρωπαϊκή εμπειρία από τρία ματς που έπαιξε με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ το 2011, όταν είχε υπογράψει κατά τη διάρκεια του lockout.

Το δεύτερο όνομα που φέρεται να προτάθηκε στο σύνολο του Έτορε Μεσίνα είναι ο Τζέφρι Τέιλορ. Αυτή την στιγμή, ο έμπειρος φόργουορντ είναι ελεύθερος, καθώς ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνιζόταν από το 2015.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube