Απολαυστικός και πολύ κεφάτος ενόψει της νέας σεζόν με την Αρμάνι Μιλάνο ήταν ο Έτορε Μεσίνα.

Στη media day των πρωταθλητών Ιταλίας, ο έμπειρος κόουτς μίλησε για διάφορα που αφορούν την ομάδα του, λέγοντας τρομερές ατάκες τόσο για τον τζένεραλ μάνατζερ, Χρήστο Σταυρόπουλο, όσο και για τον νεοαποκτηθέντα, Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Αρχικά, ο Μεσίνα ερωτήθηκε για τη σχέση του με τον Έλληνα GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είμαστε στον σύζυγο με τη σύζυγο. Μαλώνουμε, αλλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος σύζυγος για να έχουμε!».

Όσον αφορά στον Μαυροβούνιο φόργουορντ: «Είμαι σε επαφή εδώ και χρόνια μαζί του. Πάντα ήταν ευγενικός σε μένα και την οικογένειά μου και δεν το ξεχνάω αυτό. Είναι ένα πολύ συμπαθητικό άτομο που δένεται με όσους δουλεύει, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και είναι πολύ θρήσκος. Το ένα είναι ο παίκτης Μίροτιτς, που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα και το ΝΒΑ και το άλλο το άτομο. Επίσης, μέσα στο παρκέ έχει το ένστικτο του… δολοφόνου, αλλά εκτός παρκέ είναι απλός και κάποιος που μπορείς να βγεις μαζί του και να φας μία… πίτσα. Μόνο ως σούπερ σταρ δεν συμπεριφέρεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube