Κύπελλο -προς το παρόν- τέλος στον Άρη και στροφή σε Ατρόμητο.

Μετά το σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης (0-1) που πήραν απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, οι Θεσσαλονικείς στοχοπροσηλώνται στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο (17/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μάλιστα, στην προπόνηση της Τετάρτης (14/2) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο έδωσε το «παρών» ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρίνων» συνομίλησε για τη σημαντική νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες τόσο με τον Άκη Μάντζιο, όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ό, τι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις μετάβασης και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στον Ατρόμητο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, ο οποίος έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης