Με ιδανικό τρόπο θέλουν στον Άρη να κλείσουν το σερί με τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, αφού έχουν κάνει τρεις διαδοχικές νίκες μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και οι δύο από αυτές ήταν σε ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μέσα στν Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται το Σάββατο (5/10, 19:30) τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, πριν από την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ένα ερωτηματικό που αφορά τα πλάνα του Άκη Μάντζιου είναι η κατάσταση του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ συμμετείχε χθες σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, μετά από αρκετό καιρό, και αν μπει σε κανονικά μέχρι την τελευταία προπόνηση, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κίτρινων».

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αρχικό σχήμα, μεταξύ Φαμπιάνο και Ροζ, αφού ο Βέλεθ είναι τραυματίας και παράλληλα ο Μάγιο παραμένει νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Άρη δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού έχει μείνει ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Μετά τα ματς των εθνικών ομάδων, θα αρχίσει να βάζει στα πλάνα του και άλλους παίκτες, για να μεγαλώσει το ροτέισον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης