Έτοιμος να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Άρης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, οι «κίτρινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Σέρβου, Μάρκο Κερκέζ, ο οποίος ανήκει στην Παρτίζαν!

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται να είναι προχωρημένες καθώς ο παίκτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον Άρη, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Ο Κερκέζ, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και υπό συνθήκη ως στόπερ. Στην καριέρα του έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις αυστριακές, Κολούμπια, Γκάμπλιτς, Ραντ και Γκιέρ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Καμπέλ Νόβι Σαντ. Ακολούθησαν οι Στάνισιτς, Βοϊβοντίνα, Μλάντοστ και Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο η ομάδα του Βελιγραδίου (Παρτίζαν) τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή, αλλά πλέον δεν υπολογίζεται.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Δεν μπορεί να ξεμπουκώσει ο Ολυμπιακός, αλλά πήρε μεγάλο ''τρίποντο''»

Αθανασίου: «Ευθύνη και της διοίκησης του Παναθηναϊκού που μένει ξανά εκτός τίτλου - Απαράδεκτοι προπονητής και παίκτες»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (24/02) στις 14:00 τα εισιτήρια για Παναιτωλικό - Τα προνόμια για Φιορεντίνα

Κετσετζόγλου: «Παίζει κανονικά ο Στρακόσια, όμως ο Γιόνσον χάνει Ολυμπιακό – Τρομερή η νοοτροπία του Γκατσίνοβιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη φάση για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να σκέφτεται ακόμα και την τετράδα - Τελικός με Αστέρα»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πάει όπως ήθελε στη Νέα Φιλαδέλφεια!»

Δεσύλλας: «Μεγάλο πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό, μη αποδεκτή η εικόνα του στη Λαμία»

Δίχως κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο Άρης, δεν δίνει εισιτήρια ο Βόλος

Χάνει ΟΦΗ ο Ζέλσον, επτά στο όριο καρτών στον Ολυμπιακό!

Τσιλούλης: «Xρειάζονται υπομονή αυτά τα παιχνίδια - Όποτε με χρειαστεί η ομάδα θα είμαι διαθέσιμος»

TAGS: Άρης