Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την απόκτηση του Τηλέμαχου Βησσαρίου για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου είναι γεννηθείς στις 28 Ιανουαρίου του 2002 και με ύψος 1.98μ. αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ.

Ο νέος αθλητής του ΑΡΗ Midea, μετά από τη θητεία του στα τμήματα υποδομής της Λάρισας, αγωνίστηκε από το 2019 έως το 2021 στο Περιστέρι, όπου ήταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2019-20. Το 2021-22 επέστρεψε στη Λάρισα και τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Κεραυνού Στροβόλου και πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΡΗ Midea.

Βησσαρίου: «Κάθε δευτερόλεπτο θα θυσιάζω τον εαυτό μου για την ομάδα»

Μετά τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ Midea, o Τηλέμαχος Βησσαρίου δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς γι’ αυτήν την ευκαιρία. Είναι ύψιστη τιμή για μένα να είμαι εδώ και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας με την τεράστια ιστορία στην πλάτη της. Ξέρω ότι για κάποιους μπορεί να μην είμαι η επιλογή που περίμεναν γιατί η φανέλα του ΑΡΗ Midea είναι πολύ βαριά αν αναλογιστεί κάποιος ποιοι την έχουν φορέσει. Όμως, είμαι έτοιμος για κάθε δευτερόλεπτο που μου δίνεται να θυσιάζω τον εαυτό μου για την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης