Απρόοπτο στη σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης! Ο Πασχάλης Κάσσος συγκρούστηκε με τον Γιώργο Δεληζήση και υπέστη διπλό ρινικό κάταγμα. Ο εξτρέμ της Ελαφράς Ταξιαρχίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, με τον χρόνο απουσίας του να μην έχει γίνει γνωστός ακόμα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης, ο Πασχάλης Κάσσος και ο Γιώργος Δεληζήσης, συγκρούστηκαν διεκδικώντας τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο πρώτος να υποστεί διπλό ρινικό κάταγμα.

Αμέσως ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου καθώς αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, το οποίο δεν διέθετε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ειδικό χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο. Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και εν συνεχεία διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου όμως και εκεί δεν υπήρχε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ειδικός χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος.

Τελικά, εξετάστηκε από ιδιώτη γιατρό, ο οποίος προχώρησε σε χειρουργική ανάταξη και ευθιασμό της μύτης. Του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και επέστρεψε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσα. Θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβληθεί σε νεότερες εξετάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube