Οστικό οίδημα και κάκωση έσω πλαγίου έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Νοέ Ακόστα. Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παγκρήτιου απέναντι στον Εργοτέλη και δεν αποκλείεται να χάσει τα δύο εναπομείναντα ματς για τη Σούπερ Λίγκα.

Εκτός από τον Ακόστα, ο Γιάννης Πετράκης είδε και τον Λεάντρο να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να αποχωρεί από το πρόγραμμα της Δευτέρας ακολουθώντας θεραπεία.

Όσοι αγωνίστηκαν στην Κρήτη ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: «Διεθνείς οι Ουεντραόγκο, Γιουμπιτάνα και Καλοσκάμης»

Ροστόφ: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη»

Ο Μαρινάκης είδε με… ικανοποίηση την «έτοιμη» ευχαριστήρια επιστολή και ζητά από Παναθηναϊκό-ΑΕΚ τα 5 εκατ. ευρώ!

Η Τότεναμ θυμήθηκε τη rabona του Λαμέλα

«Ο Σαββίδης αγοράζει τη Ροστόφ - Στόχος η συνεργασία του ρωσικού συλλόγου με τον ΠΑΟΚ»

Άρης: Τριήμερο ρεπό και προπονήσεις ξανά από Δευτέρα

Παναιτωλικός: Δεν υπογράφει την «ευχαριστήρια» επιστολή της Σούπερ Λίγκας για τα τηλεοπτικά

Μέγα σκάνδαλο στη Super League, με «έτοιμη» ευχαριστήρια επιστολή που ζήτησε ο Μαρινάκης από 9 ΠΑΕ!

Τσακίρης: «Έρχεται σε καλή στιγμή η διακοπή, για να καθαρίσει το μυαλό στην ΑΕΚ - Ο πρώτος στόχος ενόψει της νέας σεζόν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ακόμα και στον αποκλεισμό του έβγαλε υγεία, εξτρά ώθηση το Ch. League για τον τίτλο»

TAGS: ΠΑΣ