Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΟΦΗ γυμνάστηκε τη Δευτέρα ο Απόνιο, ενώ Περογραμβάκης και Κάλαϊτζιτς ήταν στο… απουσιολόγιο.

Μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (0-0), η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη για τη 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Περογραμβάκης, ενώ ο Κάλαϊτζιτς παραμένει εκτός, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Ο 36χρονος, ο οποίος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα περόνης, εξασφάλισε άδεια από τον ΟΦΗ και θα βρεθεί στη Σερβία, ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του που διαμένει στο Βελιγράδι, όπου θα παραμείνει για ένα μικρό διάστημα.

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10:30), ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή (15:30).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούτσης στη Δίκη: «Μίκρυνε την ΑΕΚ ο Αλμέιδα, υποτίμησε τους παίκτες του στο ματς με τον με Oλυμπιακό»

Μπήκε ο Λιούις στον ΟΦΗ

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει μπει σε ένα πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό σκοτάδι» - Τι είπε για Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει αποτελεσματικότητα και ουσία ο ΠΑΟΚ για να γυρίσει τελείως τα playoffs»

Δεσύλλας: «Η εξέλιξη του ντέρμπι και τα λάθη του Παναθηναϊκού ήταν ο καθρέφτης του τελευταίου τριμήνου»

Ντέμης για Ιωαννίδη: «Είδα πιο πολύ πάθος, παρά νεύρα - Ήθελε να μη χάσει»

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Δεν είχε χρησιμότητα να παίξει με τρεις ο Βιτόρια - Τέτοιες αλλαγές δημιουργούν ανασφάλεια»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ δεν είχε ποτέ αμφιβολία για τον Γιάρεμτσουκ»

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρυθμό και ένταση, αλλά κατάφερε και κέρδισε ένα ντέρμπι στο οποίο δεν ήταν καλός»

Ντέμης: «Άρχισαν και… τελείωσαν τα playoffs, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα - Αυτή είναι η συμβολή του Μεντιλίμπαρ»

TAGS: ΟΦΗ