Αίσθηση προκάλεσε στο ΝΒΑ το γεγονός ότι ο Νίκολα Γιόκιτς δεν ήταν παμψηφεί στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν, κάτι που κατάφερε φέτος μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Μαρκ Τζάκσον ομολόγησε πως ήταν εκείνος που δεν προτίμησε τον σέντερ των Νάγκετς και απολογήθηκε.

«Πρέπει να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Ήταν ένα λάθος από μέρους μου. Το έκανα επειδή σκέφτηκα να βάλω έναν σέντερ, δύο φόργουορντ και δύο γκαρντ. Ζητώ συγνώμη από τους Νάγκετς και τον Γιόκιτς, που είναι από τους καλύτερους σέντερ στην ιστορία. Αν θέλετε μπορείτε να σβήσετε την ψήφο μου», τόνισε ο άλλοτε πλέι μέικερ και προπονητής των Γουόριορς, που πλέον είναι σχολιαστής στο ESPN.



Πριν ο Τζάκσον αποκαλύψει ότι ήταν αυτός που έκανε το… ατόπημα, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είχε «κράξει» δημοσίως τον άγνωστο (ακόμη τότε) ψηφοφόρο που αγνόησε τον Γιόκιτς. «Αυτός ο ανόητος, δεν ξέρω καν το όνομά του, δεν είχε τον Γιόκιτς στην καλύτερη πεντάδα του. Αυτοί οι τύποι δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος!», είπε ο «Τσακ» στο ΤΝΤ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube