Η μεταγραφική αναζήτηση στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται, με την αμυντική γραμμή να είναι αυτή που πιθανότατα θα έχει τις περισσότερες προσθήκες. Όχι τόσο σε βασικά πρόσωπα, αλλά κυρίως σε... δεύτερες επιλογές.

Ο Ντομίνγκες ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο το συμβόλαιό του, με τον Απόλλωνα να διατηρεί στο ρόστερ του τον πιο σταθερό στόπερ του την περασμένη σεζόν, ενώ δίπλα του θα παραμείνει και ο Χρήστος Λισγάρας που είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Αμφότεροι, αναμένεται να είναι το βασικό δίδυμο στα στόπερ και τη νέα σεζόν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχουν τόσο καλή χημεία και η συνεργασία τους λογίζεται καλή βάσει των αποτελεσμάτων την περασμένη χρονιά.

Την ίδια ώρα, ο Απόλλων αναμένεται να αποκτήσει άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς ως back-up ώστε να τους πλαισιώσει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες σε αυτή τη θέση. Ο Κάλισιρ έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ράιλι λόγω κάποιων... όρων που είχε ζητήσει για να ανανεώσει ο Μαροκινός.

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι του Απόλλωνα ψάχνονται στην ευρωπαϊκή αγορά, κυρίως, για τους δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν Λισγάρα-Ντομίνγκες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αμφότεροι δεν θα είναι από την ελληνική αγορά, ενώ θα πρέπει εδώ κάπου να σημειωθεί πως τα πρωταθλήματα της Πολωνίας και της Ρουμανίας έχουν την... τιμητική τους στο σκανάρισμα.

Όσον αφορά τα μπακ, θα υπάρξουν πιθανότατα τρεις ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Ο ένας θα αποτελέσει την δεύτερη επιλογή πίσω από τον Μπαξεβανίδη, με τους Καρανίκα-Ντεντάκη να τσεκάρονται και να αποτελούν φτηνές και αξιόπιστες επιλογές για το δεξί άκρο. Στο αριστερό, οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν σίγουρα έναν ποδοσφαιριστή για βασικό και πιθανότατα έναν ακόμη για... back-up, ενώ θα ανανεωθεί και το συμβόλαιο του Βασίλη Βιτλή που είχε τραυματιστεί σοβαρά την σεζόν που μας πέρασε.

Κάπως έτσι, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Απόλλωνα υπάρχουν οι Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκες και ο Βιτλής που θα ανανεώσει, ενώ θα αποκτηθούν σίγουρα τέσσερις (ίσως και πέντε) ακόμη. 

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube